Over ons

 

Falcon VvE Management is een professionele VvE beheerder met meer dan 15 jaar ervaring in het beheren van Verenigingen van Eigenaren en flatcoöperaties. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Schoonhoven voeren wij het beheer voor ruim 115 verenigingen in ondermeer Amsterdam, Zaandam, Nieuwegein, Amersfoort, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.

Naast regulier VvE beheer van heel klein tot zeer groot, hebben wij als beheerder ook jarenlange ervaring met (groot) onderhoud en renovatie van allerlei complexen. De lijnen binnen het kantoor van Falcon zijn kort, waardoor wij flexibel kunnen opereren. Wij hanteren een concurrerend tarief met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Falcon VvE Management is een onafhankelijke en zelfstandige VvE beheerder en is zowel betrokken bij bestaande bouw en nieuwbouw. Falcon VvE management staat voor serieus, goed en betrouwbaar beheer. Wij zijn een slagvaardige organisatie met een gemotiveerd team van 8 medewerkers, bestaande uit ondermeer VvE beheerders, administrateurs en bouwkundige specialisten.