Over ons

 

Falcon VvE Management is een professionele VvE beheerder met meer dan 15 jaar ervaring in het beheren van Verenigingen van Eigenaren en flatcoöperaties. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Schoonhoven voeren wij het beheer voor ruim 115 verenigingen in ondermeer Amsterdam, Zaandam, Nieuwegein, Amersfoort, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.

Naast regulier VvE beheer van heel klein tot zeer groot, hebben wij als beheerder ook jarenlange ervaring met (groot) onderhoud en renovatie van allerlei complexen. De lijnen binnen het kantoor van Falcon zijn kort, waardoor wij flexibel kunnen opereren. Wij hanteren een concurrerend tarief met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Falcon VvE Management is een onafhankelijke en zelfstandige VvE beheerder en is zowel betrokken bij bestaande bouw en nieuwbouw. Falcon VvE management staat voor serieus, goed en betrouwbaar beheer. Wij zijn een slagvaardige organisatie met een gemotiveerd team, bestaande uit ondermeer VvE beheerders, administrateurs en bouwkundig specialisten.

Voor het beheren maken wij gebruik van Twinq. Ieder eigenaar van de VvE  krijgt een eigen inlogcode, zodat u op elk moment uw eigen dossier kunt raadplegen. De onderhoudsplannen, de documenten en agenda van de ALV, al deze informatie is direct elektronisch voor iedere eigenaar beschikbaar.  

Ook worden alle storingen, zoals werkzaamheden die er worden verricht door een bv. loodgieter of aannemer  in Twinq vastgelegd. Twinq is voor iedere eigenaar elk moment raadpleegbaar, waarbij de eigenaar op een eenvoudige en transparante manier de zaken kan blijven volgen van zijn VvE.